Pentru ca sunt o multime de intrebari pe care le primesc si nu gasim mereu vreme la sesiunile de machiaj sa le incheiem cu un raspuns complet, veti gasi mai jos cele mai frecvente dintre acestea:
*multe dintre raspunsurile de care aveti nevoie le veti afla urmarind sectiunea blog sau completand formularul de contact.

De ce este necesar sa iti programezi o sesiune de machiaj pentru evenimentele importante din viata ta?
O sesiune de makeup reprezinta de cele mai multe ori o experienta complexa si personala, potrivita imaginii si personalitatii tale.

Si chiar daca apelezi la un look natural pentru evenimentele la care participi, makeup artistul tau reuseste sa iti sublinieze trasaturile unice utilizandu-se de cele mai potrivite tehnici.

Care este durata aplicarii unui machiaj?
Un machiaj in cadrul sesiunilor de beauty dureaza 60-90 minute, in functie de complexitatea acestuia. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi!
Este absolut necesara aplicarea genelor false la machiajul de eveniment?
Utilizarea genelor false poate imbunatati aspectul final al machiajului, insa nu este necesara aplicarea acestora in varianta banda, ci se pot aplica fire individuale sau asa zisele โ€œbucheteleโ€. Un machiaj poate fi usor modificat atunci cand clientul nu doreste sau nu se simte confortabil in a le purta.
Ce produse folosesti ( de la ce brand) ?
Pentru un machiaj adaptat cerintelor tale, aleg sa imbin o serie de produse, folosind un mix intre produse profesionale si dermato cosmetice, preferabil cu un continut cat mai natural. Exista o serie de intrebari la inceputul sesiunii, astfel se poate alege mixul ideal tipului tau de ten, dar si mixul culorilor potrivit stilului si preferintelor personale.
Este necesara proba machiajului de mireasa?
Am tinut cont de experientele anterioare ale voastre si prefer sa optez pentru proba machiajului de mireasa, astfel in una dintre cele mai importante zile din viata ta totul sa fie pus la punct si sa arati exact asa cum ai visat dintotdeauna. Este necesara o astfel de intalnire in care se discuta tipul de machiaj care te caracterizeaza, dar si detalii precum stilul tinutei din ziua evenimentului, a coafurii si a celorlalte elemente organizatorice. Aceasta intalnire poate reprezenta garantia perfectiunii si ne va permite sa descoperim si sa cream impreuna acel moment care iti taie respiratia.